دلیل کاهش اخیر بازار ارز دیجیتال

blog

در چند روز اخیر اتفاقات مختلفی افتاد که باعث شد تا شاهد کاهش قیمت رمزارزها در بازار ارز دیجیتال باشیم. بیت‌کوین در سه روز گذشته نزدیک به 10 درصد کاهش پیدا کرد و به محدوده 20 هزار دلار رسید. در ادامه نگاهی به دلایل کاهش قیمت رمزارزها در چند روز گذشته می‌اندازیم.

بازار ارز دیجیتال به طور کلی بعد از سه اتفاق روند نزولی به خود گرفت و کاهش پیدا کرد؛ سقوط بانک سیلورگیت (Silvergate)، دعوای قانونی توسط رگولاتور ایالات متحده علیه صرافی بزرگ ارز دیجیتال کوکوین (KuCoin) و صحبت تهاجمی جروم پاول (Jerome Powell)، رئیس فدرال رزرو ایالات متحده.

قیمت بیت‌کوین (BTC) در تاریخ 9 مارس یک کف ماهانه زد و به محدوده 20 هزار و 207 دلار رسید و از ناحیه حمایتی 21 هزار 600 دلاری به سمت پایین عبور کرد. بسیاری از معامله‌گران نگران این موضوع هستند که این کاهش قیمت ممکن است به کاهش بیشتر و کف‌های پایین‌تر منتهی شود. این نگرانی برای بزرگ‌ترین آلت‌کوین بازار یعنی اتریوم (ETH) هم وجود دارد؛ به طوری که قیمت آن به زیر محدوده هزار و 425 دلار رسید و فروشندگان بازار، قیمت اتریوم را به دست خود گرفتند.

پاول در تاریخ 7 مارس بیان کرد که داده‌های ماه فوریه، افزایش تورم بیش از انتظار را می‌تواند نشان دهد. او گفت:

داده‌های اخیر اقتصادی قوی‌تر چیزی که انتظار داشتیم آمدند و نشان می‌دهند که سطح نهایی نرخ بهره احتمال دارد که بالاتر از سطح پیش‌بینی شده باشد. اگر کل داده‌ها نشان‌دهنده سیاست‌های انقباضی سریع‌تر باشد، ما آماده خواهیم بود تا سرعت بالابردن نرخ بهره را افزایش دهیم.

قیمت ارزهای دیجیتال همچنان با شاخص‌های داو جونز و S&P 500 همبستگی دارد. همچنین اکثر بانک‌های بزرگ کشور ایالات متحده همچنان انتظار یک رکود اقتصادی در یک دوره در سال 2023 را دارند. تحلیل‌گر بانک ایالات متحده معتقد است که احتمال افزایش نرخ بهره وجود دارد و احساسات سرمایه‌گذاران در مورد شرایط بازار به این دلیل همچنان پایین است.

در تاریخ 9 مارس، لتیتیا جیمز (Letitia James)، دادستان کل نیویورک خبر از یک طرح دعوی علیه صرافی بزرگ ارز دیجیتال کوکوین (Kucoin) داد. این طرح بیان می‌کند که اتر (ETH) یک معامله اوراق بهادار در این صرافی است. به این معنی که این صرافی نتوانست به‌عنوان یک بروکر - فروشنده ثبت شود.

همچنین سقوط بانک سیلورگیت باعث شد تا قانون‌گذاران نظارت بیشتری روی این بخش داشته باشند. سیلورگیت یکی از اولین شرکت‌ها در بازار ارز دیجیتال بود که سقوط آن ممکن است جریان نقدینگی در کل صنعت ارز دیجیتال را پیچیده کند. پس از این اتفاق، بانک‌های دیگر هم با اجرای معیارهای سختگیرانه‌تر برای پرهیز از پول‌شویی، خود را آماده قوانین بیشتری در مورد ارزهای دیجیتال می‌کنند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

اولین دیدگاه را وارد کنید!

ثبت دیدگاه